Terug naar overzicht

Online strategie

Welk online doel heb je met je organisatie? En past deze bij je bedrijfsstrategie? Welk probleem los je op met je dienstverlening, en voor wie? Wat is de essentie van je bedrijf?

Wij helpen je met een sterke nieuwe online strategie, of herijken je bestaande.

Hoe doen we dat?

Een online strategie is ergens op gebaseerd. We beginnen daarom met zoveel mogelijk inzichten op te doen. Kennis is immers een belangrijk fundament van je online strategie. We doen deskresearch, lezen alle relevante stukken die je hebt en houden workshops.

We willen weten wie je gebruikers zijn. Welke behoeftes en motivaties hebben ze? Wat weet je al van ze? Wat weet je níet van ze? Als het nodig is doen we aanvullend gebruikersonderzoek. Dat kan door interviews te houden, gebruikers te observeren of om je site of app met ze te testen. Een andere vorm van onderzoek is ook mogelijk, maar dat is afhankelijk van wat we willen weten.

We zijn ook benieuwd naar jouw organisatie. Wat voor dienst of product lever je? Wat zijn je ambities? Hoe is de markt? Wie zijn je concurrenten? Wat is de ziel van je organisatie? Wat zijn je doelen en dromen?

Als we genoeg geleerd hebben combineren we alle inzichten uit je organisatie met die van je gebruikers. Met deze inzichten ontwerpen we samen je online strategie.

Als je online strategie helder is, weet je wat je stip op de horizon is. Maar hoe kom je daar? We helpen je met het invullen van het 5 Bold steps canvas: hiermee weet je wat je op hoofdlijnen moet doen om je doel te halen. Voor de korte termijn stellen we samen een roadmap op: een duidelijk overzicht van alle projecten die je het komende jaar gaat doen.

Zo werken we het liefst samen

Bij Concept7 werken we eigenlijk altijd in sprints. In sprints werken we intensief met jou of je collega’s samen, en kunnen we snel en praktisch je online strategie bepalen. Een sprint helpt om focus te houden en snel concrete resultaten te halen. En het is nog leuk ook!

Wat krijg je aan het einde van een online strategiesprint?

Aan het einde van je online strategiesprint heb je een duidelijke stip op de horizon, en inzichtelijk welke stappen je moet zetten om daar te komen.

Waarom zou ik voor Concept7 kiezen?

We houden van samenwerken en van een nuchtere, bewezen aanpak. Ons design thinking proces – waarbij je gebruiker altijd centraal staat – is dat.

Daarnaast hebben we bijna 20 jaar ervaring met alle facetten van online, in bijna alle markten en van startups tot (inter)nationale spelers.

Marc Groothelm

Directeur

[email protected] 06 21 51 55 27

Geintereseerd om met ons een Online strategie te doen? Of heb je vragen? Neem contact op met Marc Groothelm.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bekijk ook

Online strategie

Wat is je stip op de horizon? Wij helpen je met een innovatieve, klantgerichte online strategie. We kijken naar jouw markt, bedrijf en klanten en doen onderzoek waar nodig. Je (aangepaste) strategie vertalen we samen naar een plan op hoofdlijnen voor de komende 5 jaar, en een roadmap met concrete projecten voor het komende jaar. Zo kun je direct aan de slag om je doelen te halen.

Lees meer over Online strategie

Concept

Van idee naar succesvol product of dienst. Samen werken we jouw idee uit, in een onderbouwd en getoetst concept. Voor het vaststellen van het concept bepalen we onder andere de conceptgedachte, jouw doelgroepen, de customer journeys, user stories en ontwerp principes. Hiermee heb je een solide, getoetste basis voor verdere uitwerking in detail.

Lees meer over Concept

Ontwerp

Voor ontwerpen stropen we onze mouwen op en werken we uit. We schetsen, prototypen en ontwerpen. We ontwerpen voor alle apparaten: van mobiel tot breedbeeldmonitor. Ook houden we rekening met wat technisch kan en zorgen we voor een vlekkeloze overdracht naar techniek.

Lees meer over Ontwerp

Terug naar overzicht