Terug naar overzicht

Ontwerp

Zijn je strategie en concept helder? Dan wordt het tijd onze mouwen op te stropen en te gaan ontwerpen. Van schets tot interactief prototype en van grafisch ontwerp tot merkidentiteit.

We denken gebruikersflows uit, zorgen dat de user experience top is, schaven aan de gebruiksvriendelijkheid, denken na over interacties en doen voorstellen voor copy en call-to-actions.

Onze grafisch ontwerpers vertalen je huisstijl door naar online en helpen deze te updaten als de strategie daarom vraagt. Zij denken onder andere na over de juiste lettertypes voor online gebruik, hiërarchie in pagina’s, kopjes, kleurgebruik, foto’s en afbeeldingen, stijlelementen, iconen, buttons en vlakverdeling.

Uiteraard zorgen we dat de user experience en gebruiksvriendelijkheid op elk apparaat top is. Van mobiel tot breedbeeldmonitor.

Hoe doen we dat?

Vooral veel samen. Met je gebruikers, en met jou of je collega’s. We bepalen vooraf de exacte uitgangspunten, en dan kunnen we ontwerpen. Ook stemmen we liefst in een vroeg stadium af met techniek. Zo kunnen we direct rekening houden met eventuele technische beperkingen.

Onze jarenlange ervaring bewijst elke keer de meerwaarde van een nauwe samenwerking. Veel op locatie bij jou en je collega’s, veel samen afstemmen en ideeën of uitwerkingen bespreken. Wij zijn geen bureau dat je alleen aan het begin en einde ziet.

Door deze manier van samenwerken voorkom je verrassingen, heb je snel invloed op keuzes en kun je intern keuzes uitleggen. Ook wordt het eindproduct er beter van! Waar relevant testen we uiteraard met gebruikers.

Wat krijg je aan het einde van een ontwerpsprint?

Een interactief prototype, zodat je weet én alvast kunt ervaren hoe je website of app gaat werken.

Grafische vormgeving van unieke pagina’s en stijlelementen in een style guide. We zorgen voor een perfecte user experience, de juiste branding en een pixelperfect user interface ontwerp.

Zowel voor het prototype als de grafische vormgeving ontwerpen we voor mobiel en desktop: zo hebben we de meest extreme uitgangspunten van je website of applicatie. Het is efficiënter om de tussenliggende stappen niet los te ontwerpen, maar direct in front-end (zeg maar de technische voorkant van je website). Zo lossen we samen specifieke knelpunten op op andere resoluties.

Als we klaar zijn met het ontwerp wordt het tijd voor overdracht naar de technische partij. We bespreken de ontwerpen vóór techniek start, en kijken tijdens de bouw mee. Zo kunnen we sparren en waar nodig bijsturen.

Waarom zou ik voor Concept7 kiezen?

Ontwerpen zit in ons DNA. Wij waren het eerste bureau in Nederland dat de gebruiker centraal stelt bij ontwerpen. We hebben ervaring met websites in praktisch elke markt, en voor elke klant. Van startups, onderwijsinstellingen, gemeenten, banken, verzekeraars, overheden, familiebedrijven tot internationale bedrijven.

We houden van nuchterheid, je gebruikers, samenwerken en een bewezen aanpak.

Marc Groothelm

Directeur

[email protected] 06 21 51 55 27

Geintereseerd om met ons een Ontwerp te doen? Of heb je vragen? Neem contact op met Marc Groothelm.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bekijk ook

Online strategie

Wat is je stip op de horizon? Wij helpen je met een innovatieve, klantgerichte online strategie. We kijken naar jouw markt, bedrijf en klanten en doen onderzoek waar nodig. Je (aangepaste) strategie vertalen we samen naar een plan op hoofdlijnen voor de komende 5 jaar, en een roadmap met concrete projecten voor het komende jaar. Zo kun je direct aan de slag om je doelen te halen.

Lees meer over Online strategie

Concept

Van idee naar succesvol product of dienst. Samen werken we jouw idee uit, in een onderbouwd en getoetst concept. Voor het vaststellen van het concept bepalen we onder andere de conceptgedachte, jouw doelgroepen, de customer journeys, user stories en ontwerp principes. Hiermee heb je een solide, getoetste basis voor verdere uitwerking in detail.

Lees meer over Concept

Ontwerp

Voor ontwerpen stropen we onze mouwen op en werken we uit. We schetsen, prototypen en ontwerpen. We ontwerpen voor alle apparaten: van mobiel tot breedbeeldmonitor. Ook houden we rekening met wat technisch kan en zorgen we voor een vlekkeloze overdracht naar techniek.

Lees meer over Ontwerp

Terug naar overzicht