Terug naar overzicht

Test Tool Specialist

Je bent een geboren tester en werkt graag aan de beste oplossingen. Je hebt vakinhoudelijke kennis en bent altijd aan het kijken hoe je herhalende testen met behulp van slimme tooling kunt automatiseren. Je hebt kennis van verschillende frameworks (Cucumber, Finesse, Robotframework, Specflow, Selenium) en aanverwante tools en weet welke frameworks en tools je het beste in een specifieke situatie kunt inzetten. Je bent hierbij technologie onafhankelijk. Je bent technisch en draait je hand er niet voor om, om in een specifieke klantsituatie een nieuw framework op maat te maken. Bovenal ben je ook een tester en jij kunt dat perspectief pakken en vasthouden.

Je kunt je kennis uitdragen en overbrengen en neemt anderen mee in je nieuwe geautomatiseerde werkwijze. Bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven help je onze klanten met het borgen van de performance van hun in-house oplossingen.

Samen met ons draag je bij aan kwalitatief hoogwaardige digitale producten. Je straalt vertrouwen uit en bent overtuigend in jouw rol als test tool specialist. Herken je jezelf in de woorden energiek, accuraat, flexibel, ondernemend en ben je verbaal sterk, resultaatgericht en representatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt minimaal HBO-denk- en werkniveau.
 • Je werkt graag in teamverband, maar kan ook goed zelfstandig werken.
 • Je bent TMap-, ISTQB- en /of CAT -gecertificeerd.
 • Je bent bereid verder te leren en te certificeren.
 • Je hebt relevante ervaring met het werken in Agile teams.
 • Je bent proactief, hebt een eigen mening en komt met nieuwe ideeën. We nodigen je uit om over jouw vakgebied te spreken en kennis over te dragen door middel van trainingen
 • Je hebt verstand van het testvak en draagt hier ook een mening over uit.
 • Je hebt ervaring met testautomatisering, diverse frameworks en bijbehorende tools en methodieken.
 • Je bent enthousiast, energiek en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wie zijn wij?

Wij zijn Concept7. Een club van gedreven professionals met een kantoor in Groningen. Bij ons geen managementlagen, maar interactie-ontwerpers, front-enders, testers, usability experts en designers die samen bepalen wat er moet gebeuren om gebruikerservaringen naar een hoger plan te tillen. En ja, soms zijn we daar best een beetje eigenwijs in.

We ontwerpen en maken digitale producten en diensten waarin de ideale klantbeleving centraal staat. Dat doen we volgens de principes van Human Centered Design. Onze non-stop focus op de gebruiker maakt Concept7 uniek, het verklaart hoe we werken en waarom we organisaties ervan overtuigen dat een betere klantervaring de enige weg is naar groei. We onderzoeken, ontdekken, ontwerpen en adviseren. Dat doen we nooit alleen, want samenwerken geeft de beste resultaten en werkt een duurzame relatie in de hand. Door anders te leren kijken, begrijpen we hoe een gebruiker denkt, wat hij of zij via een website wil bereiken en welke tools daarvoor nodig zijn. Onze bevindingen zetten we om in ideeën en via prototypes werken we naar een eindproduct.

Wat bieden wij?

 • Een baan van minimaal 32 uur bij een organisatie met een informele, no nonsens manier van werken; de resultaten tellen, maar ook een goede sfeer en leuke collega’s.
 • Een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor creativiteit, zelfstandigheid en (persoonlijke) ontwikkeling.
 • Een marktconform salaris (afhankelijk van werkervaring en opleiding).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Een MacBook pro
 • Een goede pensioenregeling.

Ben je enthousiast geworden?

Heb je meer vragen over deze vacature of wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw uitgebreide motivatie met je CV ter attentie van Valentijn Duijser aan [email protected]. Voor meer informatie mag je ook bellen: 050 3600233.

Let op: acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zit jouw droombaan erbij?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar overzicht

Al 20 jaar toonaangevend op het gebied van Human Centered Design.

Wij zijn denkers, maar ook zeker doeners. Wij hebben een sterke cultuur gefocust op het helpen van klanten. Altijd met de gebruiker als belangrijk uitgangspunt. Zo is de kans op succes het allergrootst.

Meer weten? Download ons bedrijfsprofiel.

Neem contact op