Over ons

Wij zijn Concept7. Opgericht in 1999. Samen met jou ontwerpen we digitale producten waar mensen echt van houden, en leren we bedrijven klantgericht te werken.

Meer over wat we doen

Cultuur

Wij geloven dat de beste projecten ontstaan vanuit de juiste match op cultuur en visie met onze klanten. Om je hier alvast een voorproefje van te geven hebben we een manifest opgezet en introduceren we je alvast aan de mensen achter Concept7.

Match met jou als klant

Wij geloven dat de beste projecten ontstaan vanuit de juiste match op cultuur en visie. Hoe we dit doen, lees het in ons manifest:

1

We maken digitaal beter

Digitale producten moeten het leven van mensen beter maken. En wij zijn heel goed in het bedenken en ontwerpen ervan.

2

We maken jou beter

We weten dat het ontwerpen voor mensen complex is. Maar we helpen jou omdat we weten dat het belangrijk is dat je het zelf kan.

3

Alleen werken we niet voor jou

Jouw klanten staan centraal in alles wat wij doen. Daarom ontwerpen wij altijd voor hen en niet voor jou.

4

We laten je voor je zelf kiezen

Wil je echt producten maken waar mensen van houden dan moet je keuzes maken over wie je bent en wat je wilt betekenen.

5

En bouwen aan relaties

Het succes van jou en je organisatie zit in de positieve lange termijn relatie die je aangaat met je klanten. Want dan volgen de transacties vanzelf.

6

We nemen je daarom mee

De beste dingen ontstaan als we elkaar goed begrijpen. Daarom vinden wij het belangrijk om jou mee te nemen in alles wat we doen.

7

Vraag meer van ons

Laten we zeggen waar het op staat. Je komt bij ons omdat je zelf iets niet kan en dan van ons wil leren. Of je hebt een digitale uitdaging waarbij je die onderzoekende, strategische maar bovenal creatieve slagkracht nodig hebt om succesvol de toekomst in te stappen.

Daarom vragen we onze klanten altijd om ons de ruimte te geven om het echte probleem aan te pakken, daag ons uit in wat je verwacht en wij zorgen ervoor dat je positief verrast wordt.

Onze mensen